** NEWSFLASH **

Bälle für die LIGA

Die LIGA Mannschaft des VfR Schleswig bedankt sich rechtherzlich bei der Firma Walter Jessen Elektrotechnik für das Sponsoring der neuen Trainingsbälle.

Das neue Spielgerät wurde direkt zum letzten Heimspiel eingeweiht.

>> mehr NEWS <<

Easily adjust your templates widths and column layout via the Layout Options section of your templates parameters which can be accessed by navigating to Extensions -> Template Manager -> J51_YourTemplate.

Set you template width using the appropriate field in pixels. By default this is set to 1140 which sets your template width to 1140px.

From your 'Side Column Layout' buttons simply set the layout of your side columns in relation to your site content with options for both your side columns to appear on either the left or the right or on either side of your content/component area.

For a single column layout simply disable all modules in the sidecol-a and sidecol-b module positions.

Your side column widths can also be customised via this section. Place the desired width of your side column by percentage in the Side Column Width field. Your content area will automatically contract/expand to fill the remaining available area.