festballkarten trennlinie kontakt

Festballkarten ab sofort erhältlich!

With a new and improved template parameters we have combined some of the most used and asked for features within an easy to use and beautifully styles interface. With these parameters you can now quickly customise your template to your own needs and have your site up and running in a matter of minutes.

Your template parameters can be access directly from your Template Manager giving you access to a host of features including a selection of template styles, some colour choosers to help customise your template headers and links, a number of layout options and easy to use logo settings.